top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnnelies Havermans

Graag wil ik me even voorstellen!!

Ik ben Davy 33 jaar en woon samen met mijn lieve vrouw Bieke. Samen hebben wij een tweeling van 7 jaar oud Mauro en Misha.


Ik ben reeds 2 jaar de trotse eigenaar van parketvloeren Dilissen. Deze grote stap heb ik na 8 jaar vakkennis gezet. Mijn grote passie is "houten vloeren".


Ikzelf vind kwaliteit erg belangrijk en dit kun je zien aan onze reeds uitgevoerde werken. Zo zie je dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Stiptheid en nakomen van afspraken is ook een pluspunt.


Mijn specificaties zijn:

  • leveren en plaatsen van alle parketvloeren

  • leveren en plaatsen van laminaatvloeren

  • leveren en plaatsen van randafwerking

  • opschuren van parketvloeren

  • herstellingen

  • producten

We zijn een jong dynamisch bedrijf dat streeft naar goede kwaliteit en afwerking! Tijdens een eerste gesprek wordt er gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de klant. Wij brengen verschillende stalen van kleurafwerkingen bij u thuis zodat u uw keuze ook rustig kan maken. Zo krijg je een beter beeld op jou project!


Wij hebben een breed aanbod in masssieve/samengestelde parketvloeren en afwerkingstechnieken. Hierdoor passen onze vloeren ook in verschillende huisstijlen of je nu houdt van een modern interieur of een meer rustieke omgeving.

Ook voor een renovatie van u huidige parketvloer kan u bij ons terecht. Onze troef is dat we elk project tot in de puntjes opvolgen en dat geeft ons de garantie voor een uitstekende plaatsing en service.


Ik kijk er alvast naar uit om jullie projecten te verwezenlijken!


Groetjes Davy

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page